XL outdoor ställer om – tillverkar skydd till vården

Nu är det klart att vi kan leverera 1000st PVC-fria skyddsvisir per dag. När efterfrågan på utomhusreklam och vepor sjönk fick vi tänka om. Vi samarbetar med ett av Nordens främsta stortryckerier med maskiner för digital fräsning,som kan tillverka drygt 250st skyddsvisir i timmen.

– Skyddsvisiren riktar sig till sjukvården. Hemtjänsten i Uddevalla och Torslanda har provat produkten och är nöjda. Vi har nu möjlighet att leverera 1000 st skyddsvisir per dag,skulle efterfrågan öka kan vi arbeta i skift och öka produktionen ytterligare, säger Malin Johansson, VD på XLoutdoor AB.

Skyddsvisiren finns i två varianter. Den ena är i den efterfrågade PVC-fria plasten Axpet. Den andra är en billigare engångsprodukt som innehåller PVC, denna går inte att desinficera. Båda typerna skyddar, men den PVC-fria modellen kan återanvändas.

– Med denna produkt vill vi göra en liten insats i kampen mot Covid-19. Extra oroväckande är ökningen av alla drabbade, och att det inte finns något vaccin. Kan vi hindra en enda från att bli smittad är det värt insatsen. Vårt utbud med utomhusreklam står till förfogande och kan agera viktiga informationsbärare, vi gör allt vi kan för att möta marknaden och rida igenom denna våg, vi har även sänkt samtliga priser för annonsering under Q2, säger Malin Johansson.

Om skyddsvisiren:
Skyddar ansiktet
Lätta att ta på sig
Storlek båge: 200 x 164 x 4mm.
Material: PVC-plast alternativt PVC-fri akryl, Axpet.
Vikt: båge: 23 g. visirplast ca 10g.
Tjocklek visir: 175 mikron
Förpackas 10 x 10 st/ paket

För mer information, kontakta:
Malin Johansson, VD, 0768 207050

Dela:

Fler inlägg:

XLtruck

Ny produkt på hundratals ytor som just nu cirkulerar i Stockholm.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Vi hjälper er med alltifrån bygglovsansökningar, montage till tryck i storformat.

Vi har Sveriges största utbud på annonsytor i storformat. Våra reklamytor hittar du i city, längs med motorvägar, i 51 köpcentrum, i fjällen, på flygplater, och sommartid även båthamnar.

Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

© 2024 XL Outdoor

Hemsidan är byggd av Weblab