Vepa & Fasadvepa

En gigantisk fasadvepa som tillkallar uppmärksamhet eller mindre vepor som hänger i taket på ett välbesökt köpcentrum. Vi producerar vepor som verkligen syns! Tryck i storformat är ett omtyckt och effektivt reklammedium som fungerar utmärkt än idag, trots att det har fått viss konkurrens av andra medier.

Med smart placering och genomtänkt utformning så drar en vepa fortfarande blickarna till sig. Vi har tillgång till några av landets mest attraktiva adresser som ger dig möjlighet att synas med en fasadvepa eller andra former av vepor på platser som syns av hundratusentals förbipasserande, varje dag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur en fasadvepa eller annan form av vepa kan användas i er marknadsföringskampanj.

Vill du synas på din fastighet?

Vi hjälper er med alltifrån bygglovsansökningar, montage till tryck i storformat.

Har du en fasadyta eller markyta som du är intresserad av att hyra ut?

Tveka inte att höra av dig, vårt utbud ökar ständigt.

Saknar du en yta?

Vi tar kostnadsfritt fram nya reklamytor på förfrågan.

Boka en fasadvepa på rikets bästa adresser

Vi vågar påstå att vi har tillgång till några av Sveriges bästa lägen när det kommer till fasadvepor. Genom ett nära samarbete med fastighetsägare på attraktiva adresser kan vi erbjuda annonsering med fasadvepor i jätteformat på platser som andra bara kan drömma om. Vad sägs om Stureplan i Stockholm, några av landets mest välbesökta köpcentrum, på fastigheter längs med motorvägar och även ytor som fjällanläggningar och båthamnar som passar bra att använda säsongsbetonat.

Vi har även möjlighet att hjälpa dig som har en egen fastighet med ett attraktivt läge att söka tillstånd och ta fram passande lösningar för annonsering med en fasadvepa på din egen byggnad.

En fasadvepa går helt enkelt inte att missa. Med sitt rejäla format drar det blickarna till sig och blir till den perfekta budbäraren för det du vill nå ut med.

Vepa från idé till produktion

Vi hjälper er med alla steg på vägen från idé till färdig vepa och producerar vepor i alla storlekar. Även vepor i mindre storlek kan vara väldigt effektiva om de placeras rätt eller om man använder sig av flera stycken.. En reakampanj blir extra tydlig om ni hänger vepor i hela taket i ett köpcentrum eller placerar flera små vepor utspritt över en större yta. Ibland räcker det med en enda i mellanformat för att peka kunder eller besökare rätt.

Vepor i storformat kan kräva bygglov.. Vi hänvisar er till rätt instans och hjälper er att söka de tillstånd som behövs. När det kommer till själva produktionen så kan ni själva ta fram ett passande koncept för er vepa eller vända er till oss så förmedlar vi kontakter med duktiga formgivare som hjälper er med ett koncept som är specialutformat för den placering ni väljer. Vi tar även hand om tryck och montering av er vepa – kort sagt allt ni behöver på ett och samma ställe.

Kista Galleria

Vi erbjuder reklamytor i över 50 köpcentrum

Reklamytorna är spridda över Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kartlänk

Klicka på kartan för att se våra reklamytor

Våra reklamytor hittar du i city, längs med motorvägar, i 54 köpcentrum, i fjällen på flygplatser, och sommartid även båthamnar.

Vill du vara störst i stan? Hör av dig till oss.

Skulle vårt utbud på tusentals reklamytor inte räcka till så tar vi fram nya ytor helt kostnadsfritt, allt för att du ska nå just din målgrupp.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi hjälper er med alltifrån bygglovsansökningar, montage till tryck i storformat.

Saknar du en yta? Vi tar kostnadsfritt fram nya reklamytor på förfrågan.